perjantai 16. huhtikuuta 2021

PIKAINEN MOIKKAUS 💗

Ihan vaan nopsaan tulen moikkaamaan kaikkia ja kertomaan, ettĂ€ tÀÀllĂ€ on palattu töihin ja fiilis tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ on ihanaaihanaaihanaaihanaaihanaaihanaaihanaaihanaaihanaaihanaa 😂

En ole ehtinyt / jaksanut kirjoitella tĂ€nne, enkĂ€ myöskÀÀn kĂ€ydĂ€ kommentoimassa teidĂ€n ihanien blogikamujen (tiedĂ€tte kyllĂ€, keitĂ€ olette 💗) tekstejĂ€. Pahoittelut siitĂ€, palaan kyllĂ€ linjoille, kunhan taas sopeudun tĂ€hĂ€n "uuteen elĂ€mÀÀn". Olen kyllĂ€ lukenut kaiken, mitĂ€ olette kirjoittaneet ja olette ajatuksissani.

Eli ei tÀmÀn kummempaa tÀllÀ kertaa, vaikka - haha - mulle kyllÀ tuottaa suuria vaikeuksia jÀttÀÀ postaus nÀin lyhyeksi. Nyt on kuitenkin aika siirtyÀ perjantain viettoon ja alkaa kuorimaan valkoisia parsoja (en ole koskaan tehnyt itse!) ja paistamaan pihvejÀ. Toivottavasti teillÀ kaikilla on kaikki hyvin!

Ihanaa viikonloppua kaikille, ollaan ulkona ja nautitaan auringosta (lue: haravoidaan raivopĂ€isenĂ€ limaista kahden sentin paksuista mĂ€rkÀÀ lehtikerrosta pihalla, heh). 

Pus 💗



8 kommenttia:

  1. Iloa kevÀÀseen ja työelÀmÀÀn, kohta on jo kesÀ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpÀ ja tÀlle viikolla on kuulemma ennustetu jotain historiallisia helteitÀ! KevÀt kiva, mutta en ihan hellelukemia vielÀ sentÀÀn kaipaa...

      Iloa ja aurinkoa alkaneeseen viikkoon! 💗

      Poista
  2. VÀhÀn vaikuttais siltÀ, ettÀ Emma is back. HyvÀ kuulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KyllÀ, Emma is back :) Ainakin hetken aikaa jopa hieman paranneltu versio, Emma 2.0 :D

      Ihanaa ja aurinkoista viikkoa Annukka!! 💗

      Poista
  3. Mahtavan makiaa töihinpaluuta!! =D

    VastaaPoista
  4. Ihanaaihanaa! Hienoa, ettÀ toimii :D

    VastaaPoista

Kiva kun kÀvit :) Kiitos kun jÀtÀt kommenttisi!