torstai 8. maaliskuuta 2018

ILMIANNA PARAS VIHERSMOOTHIERESEPTI!

Heipparallaa ja huomenta kaikille! Pikainen aamupostaus, jonka aihe lyhykäisyydessään paljastuukin jo tuosta otsikosta. Nyt on sattuneesta syystä (kirjoitan tästä enemmän viikonloppuna) tarvis hyvälle vihersmoothieohjeelle ja koska kokemukseni mukaan omat kokeilut saattavat päätyä viemäriin, niin ajattelin kääntyä teidän puoleenne. Löytyykö sulta superhyvä smoothieohje? Olisi tosi kiva, jos paljastaisitte salaiset reseptinne tuolla kommenttiboksin puolella.

Kuva täältä
Tällä kertaa ei tämän enempää, nyt on jo kiire töihin. Palaan asiaan viikonloppuna. Siihen asti toivottelen oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille ja iloista kevään odotusta - nythän ne väittävät, että lämpötila nousisi kevätlukemiin ihan tässä lähipäivinä. Ihan mahtavaa!

Kiitos jo etukäteen avustanne ja ihanista resepteistänne 💗


2 kommenttia:

 1. Valitettavasti en voi olla avuksi, sillä jotenkin nuo vihersmoothiet jo ajatuksena eivät vain ole mun juttu :)

  Ystävälläni on pian neljä vuotta täyttävä tyttö, joka on hirmu ronkeli ruuan suhteen. Äitinsä kun tekee vihersmoothien, neiti lähes tulkoon oksentaa jo ulkonäöistä saati sitten hajusta. Ja onpa tainnut ihan oikeasti oksentaakin. Sori, ei ollut tarkoitus ällöjuttuja ruoka-aiheeseen laittaa, mutta kun tuli nyt vaan mieleen. Toki mielenkiinnolla luen vihersmoothie ohjeita, jospa sieltä löytyisi itsellenikin joku kokeilemisen arvoinen :D

  Ihanaa naisten omaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, nyt meidän kyllä pitää saada sut käännytettyä <3 Mullakin oli ensin semmoinen ajatus, että ei todellakaan ole mun juttu ja maistoinkin ensin paria ihan kammottavaa ruoholta maistuvaa koiranoksennusta, mutta onneksi rohkeasti kokeilin vielä uudestaan. Parhaimmillaan vihersmoothie sekä maistuu hyvältä, että virkistää saman tien! Tulee semmoinen vuhuuuuu-energiabuusti (joo, en oikeasti liioittele yhtään!). Mulla on pari hyvää ohjetta, mutta olen niihin vähän kyllästynyt, joten siksi kyselen uusia ohjeita. Mun reseptit löytyy tämän linkin alta: https://harkittuherkku.blogspot.fi/search?q=vihersmoothie. Haastan sut kokeilemaan :)

   Ja juu, myöhässä hyvää naisten päivää sinulle myös. En tuolloin aamulla muistanut koko juttua (kröhöm, mies ei myöskään, mutta me ollaan molemmat tosi huonoja muistamaan kaikkia mahdollisia päiviä). Naisten päivähän pitäisi olla joka päivä, joten toivotan sulle nyt ihania viikonlopun päiviä, sinä ihana nainen <3

   Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!