perjantai 13. syyskuuta 2019

VOIHAN %#¤^*#% TIETOKONE!!

Kirjoitin ja julkaisin eilen illalla tekstin rahasta, ruokalaskusta ja siinä säästämisestä. Tänä aamuna tein sen, mitä ei näköjään ikinä pitäisi tehdä - halusin lisätä tekstiin pari lausetta yhteen kohtaan. Onnistuin sitten lahjakkaasti poistamaan koko tekstin, tuosta vaan humps, se hävisi jonnekin tietokoneen syövereihin tai mihin lie avaruuteen ne häviävät. Että semmoinen perjantaiaamu. Ja turha tässä tietenkään tietokonetta syytellä, ihan oma mokahan tämä on.

Tekstin pointti oli tiivistettynä se, että ruokaan menee rahaa ihan liikaa ja että kauppalaskua pitää saada pienennettyä. Mutta en kyllä varmasti ala kirjoittamaan koko juttua uusiksi. No, palaan kyllä teemaan lähiaikoina tavalla tai toisella, joten ei haudata aihetta ihan kokonaan.


Nyt kuitenkin toivottelen kaikille hyvää viikonloppua, 
tämän kummempaa perjantaipostausta ei ole tiedossa tällä kertaa :)

6 kommenttia:

  1. No meinasin tänään laittaa sulle toista kautta viestiä ja kysyä, että pidätkö tarkoituksella hulluja/lukijoita jännityksessä, kun oli toinen sun teksti tällä viikolla, jonka klikkasin lukulistaltani auki (ensimmäisen otsikko oli muistaakseni Niukisteluviikko), mutta molemmista tulikin hirmu pettymykseksi ilmoitus siitä, että kyseistä blogisivua ei valitettavasti ole olemassa. Däämmm, mutta ymmärrän erittäin hyvin, että sun harmitus on vielä paljon, paljon suurempi, kun olit arvatenkin kirjoittanut ajatuksella pitkän tekstin ja ehkä liittänyt siihen kuvia, jotka sitten kaikki katoaa yhdellä napinpainalluksella taivaan tuuliin. Pirullista, että bloggerissa ei siinä kohtaa ole mitään peruutusnappia tai edes mitään ”Haluatko varmasti poistaa tekstin?”-varmistusta.

    Kerrassaan kurja homma (ehkä tää perjantai 13. pv on osasyyllinen), mutta toivottavasti sulle tulee kiva viikonloppu ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinainen sähläysten postaus; en tajunnut, että toi ekakin moka ehti näkyä :D Postauksen nimeksi piti tulla "Niukisteluviikot" ja kun ekan kerran kirjoitin otsikon, painoin tallenna-napin sijaan "julkaise". Sen huomasin saman tien ja poistin, mutta en tajunnut, että ehti tietenkin näkyä lukulistalla. Sama teksti siis oli, eri otsikolla vaan.

      Tuli kiva viikonloppu kaikesta huolimatta. Toivottavasti myös sulla oli semmoinen ja kiva viikko tietenkin nyt edessä myös ❤

      Poista
  2. Voi hitsi, en kerinnyt sitä lukemaan mutta kiinnosti kyllä ja tänään piti lukaista mutta oli tosiaan kadonnut. Ehkä perjantai 13 teki tepposet ;)

    Mutta hyvää kannattaa odottaa ja aihe on sellainen joka kyllä kiinnostaa!

    Ihanaa viikkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä mä aiheeseen vielä palaan, kunhan vaan ensin pääsen eroon harmituksesta, mikä tekstin häviämiseen liittyy. Ehkä se tosiaan oli se perjantai 13. :)

      Mukavaa alkanutta viikkoa sulle Maikku!!

      Poista
  3. No voi himputti, blogger (tai mikä tahansa ohjelma) osaa välillä olla kenkku. Kun väärässä kohtaa painaa jotain, niin Tsadam! kaikki häviää...

    Mutta samaa mieltä - ruokaan menee ihan liikaa rahaa ja se kismittää. Pitäisi olla vieläkin tarkempi. Vaikka miellänkin itseni jossain määrin pihiksi, niin joskus sorrun ostelemaan herätejuttuja (öh, kuten suklaata ja herkkuja).

    Muiskuja viikkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas oon ruuan suhteen ihan liian vähän pihi eli mun pitäis siinä skarpata. Ja se tulisi ihan helpolla se säästö, kun vaan saisi aikaiseksi käyttää niitä kauppakassipalveluja säännöllisesti!

      Muiskuja sinne myös, kohta on jo viikonloppu :)

      Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!