torstai 19. joulukuuta 2019

SUURI JOULURUOKAGALLUP

Koska kenelläkään ei ole mitään parempaakaan tekemistä näin muutama päivä ennen joulua kaikkien joulukiireiden keskellä (ja koska ruoka kiinnostaa mua aina), haastan teidät kaikki vastaamaan lyhyen ytimekkäästi seuraavaan kysymykseen:  
jos pitäisi valita vain kolme jouluruokaa, mitkä ne olisivat?

Oma vastaukseni on Lasimestarin silli, rosolli ja graavi lohi (+ keitetyt perunat, ne kuuluvat tuohon sillikohtaan automaattisesti). Tosin en pystyisi tähän, vaan huijaisin ja söisin tiskin alta vielä lisäksi pari siivua kinkkua ja laatikollisen suklaata.

Vastaukset saa jättää ihan yhtä lyhyesti, kuin mitä tämä gallupkin on!

Kuva



5 kommenttia:

  1. Hyvä aihe, sillä just mietin mitä kaikkea jouluna syödään :) Sanoisin että keitetyt perunat, porkkanalaatikko ja sienisalaatti!

    VastaaPoista
  2. Porkkanalaatikko, savulohi sipulismetanalla ja luumukiisseli kermavaahdolla :)

    VastaaPoista
  3. poron ulkofilee (tai -sisä-), tummasuklainen konvehti, portviini tai lämmin pehmeä punaviini

    VastaaPoista
  4. Kolmeen tiivistäminen on todella paha rasti, mutta menisi näin: riisipuuro sekahedelmäsopalla (niitä ei voi erottaa), porkkanalaatikko ja lohimousse.

    Sitten jos tuohon päälle saisi lisätä muuta, niin lanttu- ja perunalaatikko sekä rosolli ja joku kalajuttu ovat myös olennainen osa :)

    VastaaPoista
  5. Kinkku, lohirullat ja luumu-piparkakkurahka tuli ekana mieleen, vaikka kahta jälkimmäistä en ole vuosiin tehnyt. Nyt voisin pitkästä aikaa vaikka innostuakin :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!