perjantai 10. syyskuuta 2021

ARKIRUOKAHÄSSÄKKÄ IN ACTION -POSTAUS TULOSSA

Ihan vaan pikaisesti tulen moikkaamaan perjantai-iltana ja kertomaan, että työn on alla postaus liittyen edelliseen Arkiruokahässäkkä-postaukseen. Just nyt vaan on niin paljon tehtävää töissä, että aika ja paukut ei riitä postauksen viimeistelyyn. Aihe sai osakseen valtavasti mielenkiintoa myös työpaikalla, kun ihan ohimennen lounastauolla kerroin tekeväni sunnuntaisin neljä ruokaa kerralla. Seuraavan postauksen pointti siis tulee olemaan se, että kyse ei todellakaan ole mistään ydinfysiikasta tai ilmiömäisistä kyvyistä keittiössä, vaan suht helposta parin tunnin puuhailusta kerran viikossa, joka onnistuu, kun suunnittelee homman etukäteen.

Kunhan saan luettua kahden abikurssin harjoitusesseet ja kokeet, kahden aineen ylppärivastaukset (onneksi sentään vaan osan niistä), sekä parin kurssin kurssikokeet, palaudun takaisin normaaliin elämään ja alan toivottavasti myös kirjoittamaan tänne enemmän. Ja keskityn tuon urakan jälkeen myös normaalin elämän elämiseen, joten ei tarvitse olla huolissaan, että olisin taas uuvuttamassa itseäni!

Nyt kuitenkin perjantaimätön pariin eli tänään meillä syödään tortilloja. Viime perjantaina syötiin pizzaa.

 

Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! 💚
 

2 kommenttia:

  1. Ydinfysiikkakin on kivaa, mutta jään innolla odottamaan arkiruokahässäkkääsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ydinfysiikka varmasti OLISI kivaa, jos tajuaisi mitään fysiikasta. Taitaa kuitenkin ola parempi, että mä pysyn omalla alueellani eli bilsassa, mantsassa ja kemiassa 😂😂😂
      Postauksessa nyt tosiaan menee jonkin aikaa, että saan sen valmiiksi - sen verran paljon korjattavaa tällä seuraavan parin viikon aikana.

      Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!