tiistai 29. maaliskuuta 2016

MITEN BLOGIN KÄY?

Minulla alkaa huhtikuun alusta todella hektinen kahden kuukauden työputki. Viimeisen jakson kurssimäärä on suuri ja pitää sisällään myös yhden ihan uuden kurssin. Lisäksi huhtikuun ajan opetan päivätyön lisäksi haastavalla (mutta myös innostavalla!) valmennuskurssilla, mikä teettää todella paljon töitä. Väkisinkin tämä työmäärä tulee vaikuttamaan postaustahtiin - pelkään jo etukäteen, että en kovinkaan montaa juttua ehdi kirjoittaa viikossa, jos niitä pariakaan. Aloittelevalle blogille tämä saattaa olla "kuolinisku" - näen kyllä, että juttuja luetaan, mutta vakituisia seuraajia ei taida kovin montaa olla vielä...

En kuitenkaan halua haudata ja kuopata Harkittuja herkkuja, vaan yritän pitää blogin hengissä nämä pari kuukautta. Odotan kesää innoissani, silloin minulla on taas aikaa keskittyä ihanaan kesäkokkaukseen ja juttujen kirjoittamiseen ihan päätoimisesti :) Joten pyydän ja toivon teiltä lukijoilta kärsivällisyyttä ja sitä, että jaksatte roikkua mukana loppukevään ajan, vaikka postaustahti ei tulekaan huimaamaan päätä!

Kuva täältä
Ihanaa alkanutta lyhyttä työviikkoa kaikille!

Emma <3

4 kommenttia:

 1. Minä ainakin jaksan odottaa, postauksesi ovat olleet pirteitä ja ruokaohjeet hyviä :) Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Anu <3 Kiitos, sanasi merkkaavat tosi paljon! Ja pyrin kyllä saamaan aikaiseksi jotain niin, että ei sentään ihan kesään asti tarvitse odottaa :) Kiva kuitenkin kuulla, että ainakin yksi lukija jaksaa odottaa!

   Poista
 2. No minä ainakin löysin blogisi juuri äsken ja liityin lukijaksin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne blogiin :) Tulen toki vastavierailulle, blogillasi on jo niin ihana nimikin, että se houkuttaa kurkkaamaan!

   Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!