torstai 24. maaliskuuta 2016

PIINAVIIKKO

Huh, mikä viikko tämä on ollut. Juuri, kun oli jotenkin rauhoittunut virpomis-jutun herättämistä raivon tunteista, Belgian tapahtumat iskivät päin pläsiä. Kun on yrittänyt selittää 8-vuotiaalle mitä terrorismi ja terroristi tarkoittavat ja heti sen perään keskustellut lukiolaisten kanssa kysymyksistä "mistä terrorismi kumpuaa?", "onko meillä syytä pelätä täällä Suomessa?" ja "miten käsitellä omia vihan ja pelon tunteitaan?", niin tekisi mieli vaan käpertyä peiton alle ja syödä muutama Mignon-muna. Ja niin taisin tehdäkin...

Sieltä peiton alta on kuitenkin noustava jossain vaiheessa, muuten antaa periksi sille, mitä pommien räjäyttäjät ajavat takaa; lamaannusta, pelkoa, epätoivoa. En väitä olevani rohkea ja tilaavani heti seuraavia lentolippuja, mutta en kuitenkaan suostu siihen, että elämäni pysähtyy. Haluan myös kunnioittaa niitä ihmisiä ja perheitä, joiden elämä pysähtyi alkuviikon terroritekojen takia, jatkamalla elämää mahdollisimman normaalisti.

Täällä on siis palattu normaalin elämään tekemällä ihan hyviä vähän outoja kesäkurpitsa-halloumi -pihvejä ja herkuttattimuhennosta kaurapohjaisesta "kermasta" (siitäkin tuli ihan hyvää vähän outoa). Palaan resepteihin ja kuviin paremmalla ajalla, nyt täytyy keskittyä tuohon talon viimeiseen Mignon-munaan :)

Kuva täältä
 Hyvää pääsiäiseen laskeutumista kaikille!

Emma <3


2 kommenttia:

  1. Mignon munat vaan on NIIN hyviä! Hyvää pääsiäistä sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Ja Fazerin Wiener Nougat myös. Ne oli molemmat ihan kaameita lapsena, mutta nyt maistuvat ihanalta. Joku kutsuikin niitä "mummo-suklaiksi" :D Hyvää pääsiäistä Anu!

      Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!