torstai 29. syyskuuta 2016

PALUU UUTEEN

Hei vaan, täällä ollaan taas <3

Olen jo pidempään kaipaillut blogin pariin takaisin, mutta kuitenkin samalla kaivannut siihen jotain uutta. Siksi otsikko ei ole "paluu vanhaan"; haluan palata, mutta uudistuneena. En kuitenkaan halunnut aloittaa uutta blogia, koska täältä löytyy paljon itselleni mieluisia juttuja ja reseptejä ja blogin nimikin sopii ajatuksiini edelleen ihan täydellisesti. Ulkoasua pitää vähän päivittää, mutta nimi siis pysyy.

Ruokajuttuja tulee varmasti edelleen. Haluan kuitenkin kirjoittaa enemmän myös muista asioista: hyvinvoinnista, ihan tavallisesta arjesta ja elämän pienistä hetkistä. En rohkene käyttää (vielä?) sanaa lifestyle-blogi, koska miellän tuohon kategoriaan kuuluvat blogit niin mielettömän upeiksi, etten uskalla yhdistää itseäni samaan sarjaan kuuluviksi. Ehkä joku päivä... :)

Viime keväänä koin myös jonkinlaista stressiä postaustahdista ja se taisi olla yksi syy blogin hiljenemiseen. Ajattelin, että jos en kirjoita tarpeeksi usein, kukaan ei jaksa olla kiinnostunut. Nyt kuitenkin päätin lopettaa tuollaiset ajatukset - kirjoitan niin usein, kuin minulla riittää aikaa ja inspiraatiota! Samoin koitan lopettaa stressaamisen kuvien laadusta ja "ihanuudesta".

Näillä sanoilla ja ajatuksilla siis polkaistaan Harkittuja herkkuja vol.2 käyntiin! Käy ihmeessä kommentoimassa, jos sinulla on aiheita, joista haluaisit lukea. Ja hei, käy tykkäämässä myös blogin Facebook-sivuista, niin näet uusimmat postaukset heti ensimmäisten joukossa!

Ihanaa syyskuista loppuviikkoa kaikille! Kiva olla takaisin :)

2 kommenttia:

  1. Hei ja hienoa, että palasit! Täällä ollaan ja odotellaan mielenkiinnolla tulevia postauksia, ihan sillä tahdilla kuin itsellesi sopii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Anu, heti paikalla ja kivan kommentin kera, kuten aina <3

      Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!