torstai 26. lokakuuta 2017

FACESSA TAAS

Huomenta kaikille, lupaan etten puhu yhtään mitään tuosta ensilumesta, jonka ei kyllä mun puolesta olisi vielä tarvinnut tulla... Ihan vaan semmoista tulin kertomaan, että olen ryhdistäytynyt ja aktivoinut blogin Facebook-sivut pitkästä aikaa. Pääset sivulle klikkaamalla tuota sivun oikeassa laidassa olevaa Facen symbolia. Käythän tykkäämässä!

Ja hei, kerrothan myös, jos sivulle ohjautumisessa on jotain häikkää! Mulla oli aikoinaan jotain sähellystä Facebook-sivua perustaessani ja välillä itse ainakin ohjaudun ihan väärälle sivulle. Eli jos etsit Harkitun herkun suoraan Facen kautta, siellä ehdotetaan kahta vaihtoehtoa: ihmiset- ja sivut-kategoriassa. Valitse tuo sivut-vaihtoehto, niin löydät perille :)

Nyt aamuhommiin! Ihanaa päivää kaikille ja hei, onhan kaikilla varmasti talvirenkaat alla!! Ettei pääse tämä talvi yllättämään...
Turvallista torstaita 💗

2 kommenttia:

 1. Klikkasin itseni oikealla olevasta linkistä ja kävin tykkäilemässä. <3 Palasin myös takaisin tänne toivottamaan oikein ihanaa viikkoa, säästä huolimatta, ei masennuta ja talvirenkaat on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Tiia, kiitos kun kävit <3 Juu, koitetaan unohtaa toi lumi... Ihanan valkoista ja valoisaa tietenkin nyt on, mutta pitikö sitä tulla noin PALJON... :)

   Ihanaa viikkoa myös sulle Tiia!

   Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!