torstai 29. huhtikuuta 2021

KILPAILU: voita itsellesi kirja (tai kaksi)!

Mulla on semmoinen tapa, että käyn postauksen julkaisemisen jälkeen lukemassa sen päivän tai parin päästä. Ihan vaan, että huomaa, jos on tullut jotain hölmöyksiä kirjoitettua ja muutenkin olen huomannut, että se on jotenkin opettavaista katsoa omia tekstejään muutaman päivän viiveellä. Haha, tällä kertaa paljastuikin sitten jotain tosi hauskaa 😂

Edellisen postauksen kuvat ovat vähän epätarkkoja, mutta niistä löytää kuitenkin tarkemmin tihrustamalla tämän: kuvissa näkyy kaksi kirjaa, joista on tuplakappaleet. Eli olen siis ostanut kaksi kappaletta samaa kirjaa, mutta huomasin tämän vasta nyt, kun katselin kuvia uudestaan. Näin on käynyt pari kertaa aikaisemminkin, mutta silloin olen huomannut mokan saman tien ja palauttanut toisen kappaleen takaisin kauppaan. Syystä tai toisesta nyt tällä hetkellä kuitenkin hyllyissäni on kaksi kirjaa kaksin kappalein.

Laitetaanpa siis kilpailu pystyyn! Se, joka ensimmäiseksi löytää tuplat kuvista, saa toisen omakseen. Maksan myös postikulut omasta pussista. Toinen on aika helppo löytää, toinen tosi vaikea.

Säännöt: se, joka ensimmäisenä löytää kirjan, ilmoittaa siitä kommenttiboksiin. Kuvat ovat aika epätarkkoja, joten kirjojen nimiä ei välttämättä pysty näkemään, mutta kerro missä kuvassa ja mitkä sijainnit. Ensimmäinen saa siis kirjan itselleen. Reiluuden nimissä tehdään niin, että jos kaksi tai useampi on lähettänyt oikean vastauksen 10 minuutin sisällä, arvon voittajan.

Onnea kilpailuun ja kaikille oikein hauskaa, poreilevaa ja turvavälillistä vappua!!

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

7 kommenttia:

  1. tää on aivan mahdotonta! Ei riitä silmissä zoomi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, onhan tämä aika mahdoton tehtävä. Mulla ne tietenkin itse pistää silmään kuvista, kun tiedän missä ne ovat :D

      Mutta hei, stay tuned, tämä ei jää tähän eli jatkoa seuraa ihan lähiaikoina!

      Poista
    2. oisko yks Anna Jansson? Leon Urisin vieressä ja sitten Janssonien joukossa?

      Poista
    3. Heh, toi pitää tarkistaa, kun pääsen kotiin :D Janssonia en tarkoittanut, mutta mistä sitä tietää, vaikka hyllystä löytyisikin useampia kaksoiskappaleita!!

      Poista
    4. Marika, ei ollut Jansson! Mutta pian saat tietää oikeat vastaukset :)

      Poista
  2. Ei pysty. =D
    Toiveikkaana luin jo kirjailijoiden nimiä ja päättelin, että kirjan nimet ovat samat. Mutta ei, toisessa onkin enemmän merkkejä....

    OCD minussa meinasi saada hyperventilaation kun tajusin, ettet ole järjestänyt kirjahyllyyn kaikkia saman kirjailijan kirjoja ilmestymisjärjestykseen. =D Hahaha!! Nauratti itseäkin, että näin sitä fakkiutuu omiin hassuihin tapoihinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tehtävä on vähän turhan haastava :D Mutta kuten tossa Marikallekin kommentoin, pysy linjoilla, jatkoa seuraa ihan piakkoin!

      Haha, ymmärrän sun hyperventilaatiokohtauksen :D Kun aikoinaan muutettiin tänne, kirjahyllyissä vallitsi jonkinlainen järjestys, mutta nyt kun vuosien kuluessa kirjoja ja hyllyjä (niitä on siis enemmän, kuin mitä noissa kuvissa näkyy) on pitänyt hankkia lisää, järjestyksestä ei ole enää tietoakaan!

      Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!