tiistai 12. tammikuuta 2016

LUMEEN HAUTAUTUNEET...

Siitä onkin aikaa, kun Etelä-Suomessa on ollut näin paljon lunta (ja lisää tulee koko ajan)! En muista, että viime talvena olisi tehty lumitöitä kuin kerran tai pari ja nekin lähinnä hyötyliikunnan kiilto silmissä. En voi sanoa pitäväni lumitöistä, mutta kyllä siinä kunnon treenin saa kun huhkii lumikolan kanssa tuolla pihalla tunnin tai pari!

Halusin vaan tulla pikaisesti moikkaamaan teitä! On ihan mahtavaa huomata, että blogi alkaa saamaan vähitellen lukijoita <3 Pahoittelen suht harvaa tahtia ainakin näin alkuvaiheessa, toivottavasti kuitenkin jaksatte pysyä mukana. Tekisi mieli istua koneella aamusta iltaan ja kirjoittaa, mutta kun tuo arki ja normaali elämä kovasti pyrkivät haittaamaan tätä harrastusta :)

Palaan mahdollisimman pian, tiedossa Villa Mandalan viikonlopun tarina ja ainakin se lupaamani juttu yksinkertaisuudesta, maalaisjärjestä ja suunnitelmallisuudesta keittiössä.

Ihanaa tistai-iltaa kaikille!

Emma <3

p.s. mulla taitaa olla aika-asetukset jotenkin vinksallaan, koska postausten ja kommenttien kellonajat ovat mitä sattuu ja välillä viikonpäiväkin heittää! Pitää tutkia asiaa...

3 kommenttia:

 1. Huomenta Emma!

  Hih, täällä just tuskastelin kipeiden lihasten kanssa...innostuin eilen todenteolla lumitöiden suhteen :D

  Ihanaa torstaita <3

  VastaaPoista
 2. Kipeät lihakset on aina hyvä juttu :) En muuten jostain syystä saa tällä hetkellä lähetettyä kommenttia sun blogiin, yritin eiliseen ja tämän päivän juttuun. Täytyy kokeilla työkoneella, josko tässä omassa koneessa on jotain häikkää.

  Ihanaa torstaina sulle myös <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!