lauantai 16. helmikuuta 2019

MUST HAVE KOSMETIIKKATUOTTEET

En ole tainnut kirjoittaa kertaakaan kosmetiikasta! En usko, että kauhean säännöllisesti aiheesta tulevaisuudessakaan kirjoittelen, mutta idea postauksesta tuli mieleeni, kun tein tax free -ostoslistaa tulevan viikon Tukholman risteilyä silmällä pitäen. Jäin miettimään sitä, kuinka fiksautunut olen tiettyihin tuotteisiin, joista osa on ollut käytössä jo vuosikausia ja tulee varmaan olemaankin niin pitkään, kuin niitä tullaan valmistamaan.

Olen meikannut aina eli muistaakseni 14-vuotiaasta lähtien. Kun katson vanhoja koulukuvia, näen onnekseni sen, että meikkasin jo nuorena aika hillitysti ja "siististi". Syynä oli varmaan se, että äitini suhtautui positiivisesti meikkaamisen aloittamiseen ja opetti minulle tietyt perusjutut. En myöskään ollut millään tapaa kapinoiva nuori, joten mun ei tarvinnut osoittaa mitään räikeällä meikillä. Eri juttu on tietysti se, miltä 80-luvun muotimeikki (vihreä kajal ja ripsari sekä melkein valkoinen huulipuna...) nykyjään näyttävät, mutta en koskaan ollut "tuhruinen", jos tajuatte, mitä tarkoitan. Äiti osti myös alusta lähtien mulle hyvät ja laadukkaat tuotteet, mikä väkisinkin vaikuttaa lopputulokseen positiivisella tavalla.

Meikki on mulle vähän sama, kuin siistit vaatteet arkisin. Tunnen oloni huolitelluksi meikattuna, ihan samalla tavalla kuin silloin, kun päällä on jotain muuta kuin rötkyverkkarit ja kauhtunut T-paita. Opettajan on tärkeä tuntea olonsa hyväksi luokan edessä, muuten siellä estradilla saattaa tulla tukala olo. En usko, että oppilaat välttämättä edes huomaisivat, jos lampsisin luokan eteen meikittömänä, mutta itselläni olisi outo olo. Viikonloput ja lomat vietän kuitenkin ihan täysin meikittömänä. Joskus saatan laittaa vähän puuteria ja poskipunaa, mutta yleensä en meikkaa laisinkaan. Eli meikki ei ole mulle mikään itsetuntoasia sinällään. Mulle on ihan yks hailee, miltä näytän mennessäni viikonloppuna kauppaan, mutta toki esim. kaupunkilomilla tai nyt vaikka tulevan viikon risteilyllä meikkaan, koska haluan näyttää "omalta itseltäni". Tätä on muuten aika vaikea selittää esim. miehelle; "en meikkaa muita varten, mutta meikkaan kuitenkin lomallakin vaikkapa Helsinkiin mennessäni". Tajuatteko te mun pointin?

No joo, mutta asiaan. Aloitetaan näistä ihan must have -tuotteista:


Cliniquen kasvovesi ja kuorintavoide. Mulla on aina ollut hyvä ja "vahva" iho eli sellainen, että se kestää (ja tarvitsee) aika voimakkaita tuotteita puhdistukseen. Kaikenlaisia voiteita olen vuosien varrella käyttänyt Niveasta kalliisiin YSL:n voiteisiin, mutta nämä Cliniquen aika ärhäkät puhdistustuotteet ovat semmoisia, että ihoni alkaa äksyilemään, jos ei saa niitä säännöllisesti. Tuo kuorintavoide on suureksi pettymyksekseni paljon miedompi kuin takavuosina, mutta ajaa edelleen asiansa.

Nivean dödö on ainoa, jota olen edes kokeillut sen jälkeen, kun aloitin tämän käytön. En ole koskaan ollut taipuvainen hikoilemaan haisevasti, mutta en halua testata asiaa siirtymällä johonkin toiseen dödöön.

Nivean puhdistusgeeli on aivan ihana ja tykkään myös siitä, että se on niin edullinen. Kylmiä väreitä tosin aiheuttaa joka ilta se ajatus, että se on täynnä pieniä rakeita, jotka eivät voi olla muuta kuin muovia...  Työnnän kuitenkin tässä asiassa pääni puskaan ja yritän olla ajattelematta asiaa, koska en (muka) "tule toimeen" ilman noita pieniä muovihippusia... 😞

Biothermin Lait Corporel -vartalovoide 💓Jos pitäisi (Nivean dödön lisäksi) valita yksi, mistä en suostu luopumaan, se olisi tämä. Kasvoja olen rasvannut aina, mutta kroppa oli hunningolla vuosikausia, koska en vaan löytänyt sopivaa voidetta. Kaikki olivat liian paksuja, tönkköjä, eivät imeytyneet riittävän nopeasti ja jättivät inhottavan rasvaisen pinnan koko päiväksi. Biothermin voide imeytyy välittömästi, kosteuttaa kuitenkin erinomaisesti ja lisäksi siinä on ihanan kevyt sitruksinen tuoksu (joka ei kuitenkaan jää leijumaan ympärille tunti kausiksi). Tämä on just se tuote, mitä hamstraan aina tax free -myymälöistä, koska tuota pumppupulloa ei saa maista aina.

Tigin hiuslakka. Moni varmaan kadehtii paksuja hiuksiani, mutta ei kannattaisi. Kun hiuksia on tosi paljon ja ne ovat jäykät ja joka suuntaan sojottavat kiitos kolmen voimakkaan pyörteen, on tehokas ja hyvä hiuslakka ihan välttämätön tuote. En yleensä tykkää kauhean imelistä tuoksuista, mutta jostain syystä Tigin yliällöimelät hajut ovat mieleeni.

Hugo Bossin Deep Red -tuoksu. Olen tuoksuissakin tosi merkkiuskollinen ja vaikka mulla on tuon lisäksi pari muuta, mitä ihan silloin tällöin suihkautan iholleni, kuljen Deep Redissä kuitenkin 95% ajastani. Tuoksu on ihan täydellisesti minä, se oli rakkautta ensi suihkauksella joskus aikoinaan, enkä tiedä mitä tulen tekemään, jos tuo joskus lakkautetaan!

Seuraavassa kuvassa tämän hetken luottotuotteita, mutta kuitenkin sellaisia, jotka vaihdan, jos löydän jotain parempaa tai innostun muuten vaan vaihtamaan:


Kuten jo mainitsin, kasvojen ihoa olen hoitanut aina, mutta merkkejä olen vaihdellut. Clarinsin voiteet ovat yleensä olleet aika sopivia iholleni ja tällä hetkellä vaihtelen Hydra-Essentielin ja Beauty Flash Balmin välillä riippuen siitä, kuinka paljon kosteuttamista iho sillä hetkellä kaipaa. Ihoni ei ole kauhean kranttu, mutta näin vanhemmiten se toki muuttuu koko ajan haasteellisemmaksi. Odotan kesää ja aurinkoa sen takia, että päivetyn nätisti, eikä naama kaipaa sen jälkeen muuta kuin sipauksen kevyttä voidetta aamuin illoin.

YSL:n seerumi on todellinen luksustuote (bonuksena aivan ihana tuoksu ❤), jota en raaskisi ostaa normaalihintaisena. Tuo sattui silmään jossain 70% alennuksessa melkein kaksi vuotta sitten ja nappasin sen heti matkaan. En edes käytä sitä joka päivä, mutta se on edelleen ihan "tuoreen" oloinen (voiteethan vanhenevat siinä kuin elintarvikkeetkin) ja tuntuu aivan ihanalta iholla. Kyseiseen merkkiin törmäsin, kun ostin sen yhden ja ainoan kerran elämässäni 100 euron hintaisen YSL:n kasvovoiteen juuri tuosta sarjasta. Se oli silkkaa taivasta koko purkillinen, mutta vaikka mielelläni satsaankin itseeni, ei sata euroa ole sellainen hinta, jonka suostun maksamaan säännöllisesti. Varsinkaan kun se ei sitten kuitenkaan maagisesti nuorentanut ja tehnyt minua moninkerroin kauniimmaksi...


Meikkipuolella mulla ei ole oikeastaan kuin yksi jo vuosia käytössä ollut tuote eli Cliniquen High impact mascara. Käytän välillä muitakin ripsareita, mutta palaan tähän aina uudestaan ja uudestaan. Ripsarin "hyvyyshän" riippuu ihan siitä, millaiset ripset kenelläkin on ja mun ripsille tämä on just se passeli tuote. Heti sen jälkeen, kun olen taivuttanut ripseni, jotka ovat ihan yhtä jäykät ja itsepäiset kuin hiuksenikin! Tämä ei ole vedenkestävä ripsari, mutta silti poistan sen Lumenen vedenkestäville ripsareille tarkoitetulla puhdistusnesteellä, tykkään siitä, että se poistaa ihan kaiken värin ripsistä.

Meikkivoidetta levitän tosi tosi ohuen kerroksen (ja lopetan sen käytön heti, kun ihoni saa vähän aurinkoa ja muuttuu "normaalin" värikseksi). Cliniquen Even better on just sopivan kevyt ja huomaamaton meikkivoide.

Muuten olen meikeissä aika kaikkiruokainen, ostan aina uuden sen mukaan, mikä on tarjouksessa tai mitä haluan kokeilla. Luomivärin pitää olla mattaa, se on ehdoton juttu ja poskipunana käytän aurinkopuuterimaisia sävyjä. Huulipunaa en käytä nykyjään juuri koskaan, en ole löytänyt merkkiä, joka ei koko päivän puhumisen jäljiltä paakkuuntuisi johonkin kohtaan. Ja jostain syystä huulipuna tekee mulle liian laitetun olon siellä luokan edessä - pukeudun kuitenkin yleensä farkkuihin ja neuleeseen eli aika rennosti, niin huulipunan kanssa tunnen sitten oloni turhan meikatuksi.

Se, mikä tässä nyt selvästi huutaa puutettaan, on silmänympärysvoide ja peiteväri!! Mulla on ihan älyttömän tummat silmänaluset ihan luonnostaan, jotka varsinkin väsyneenä tummuvat vielä entisestään. Jos olen syönyt (tai juonut) väärin, niin näytän siltä, että olisin saanut nyrkistä ja nyt vanhemmiten silmänaluset alkavat myös herkästi muodostaa ikävää pussia. Niitä siis pitäisi hoitaa ihan supertehokkaasti, mutta olen niin turhautunut kaikkiin silmänympärysvoiteisiin: en huomaa niiden käytön kanssa yhtään mitään eroa siihen tilanteeseen, että jätän ne (sairaan kalliit tipat) levittämättä. Sama juttu peitevärien suhteen, mikään ei toimi. Ei siis yhtään mikään! Toki ne tummat alueet saisi maalattua umpeen jollain tehopakkelilla, mutta se on melkoisessa ristiriidassa muuten aika kevyen meikkini kanssa. Olenkin ajatellut mennä jonkun taitavan meikkaajan oppiin, koska ongelma vaan pahenee iän myötä. Tai sitten pitää vaan luovuttaa ja näyttää hakatulta joka päivä? 😂

Loppuun vielä tärkeimmät jutut. Pesen meikit pois joka ilta. Siis ihan aina. Tein näin myös nuorempana. Vaikka olisin miten myöhään kömpinyt kotiin baari-iltaa viettämästä, en koskaan mennyt meikit päällä sänkyyn. Toinen on hyvät geenit, mitä ei valitettavasti saa ostettua kaupasta. Äidilläni on edelleen 74-vuotiaana jumalaisen hyvä iho ja onnekseni olen perinyt edes osan siitä häneltä. Kaupan päälle tosin tulivat nuo tummat silmänaluset, mutta hei, kaikkea ei voi saada! Ja vielä viimeisenä, ravinnon kautta saatavat hyvät rasvat. Vaikka ihoni on aina ollut hyvä, on se viimeisen kuuden vuoden aikana, kun olen säännöllisesti syönyt avocadoa ja cashew-pähkinöitä, ollut entistä parempi. Tai sanotaanko nyt näin, että ainakaan iho ei ole vanhentunut niin nopeasti ja rankasti, kuin se olisi voinut.


Tärkeintä on kuitenkin loppujen lopuksi se, että tykkää siitä tyypistä, joka sua peilistä katsoo takaisin. Mä en todellakaan ole mikään klassinen kaunotar tai täydellinen mistään kohdasta. Mulla on arpi kasvoissa, jota en edes muista (enkä siis myöskään meikkaa piiloon), koska se on ollut mulla aina. Löydän kasvoistani koko ajan lisää ikääntymisen merkkejä. Silti mä kuitenkin aika usein jään tuijottamaan itseäni peilistä ja mietin, että no joo, ihan ok. Mikään voide tai meikki ei poista niitä "ongelmia", joita mulla on, mutta ei tarvitsekaan. En haluaisi olla kukaan muu tai kenenkään muun näköinen, koska se en olisi minä! Ja vaikka oma naama joskus nyppiikin, sitä ei kuitenkaan voi muuttaa, joten miksi käyttää aikaa ja energiaa semmoisen asian murehtimiseen, mille ei voi mitään?

Onko sulla jotain ihan ehdotonta must have -kosmetiikkaa? 
Oliko näissä sulle tuttuja tuotteita? 
Olisiko vinkkejä noihin mun pahoihin tummiin silmänalusiin...?

Mahtavaa viikonlopun jatkoa kaikille ja hyvää talvilomaa niille, joilla se nyt alkaa 💗

12 kommenttia:

  1. On ehdottomia must have eli Joe Blascon valonappia ja Yotuelin hammastahna. :) Tämä oli kiva juttu, oli ihanaa päästä vähän kurkkimaan sun kosmekaappiin ja monia samoja juttuja löytyy omastakin kaapista. :)

    Ihanaa sunnuntaita Emma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy nyt kyllä ehdottomasti ostaa toi Joe Blasco itselleni ja testata, josko nämä tummat silmänaluset sillä peittyisi!

      Ihanaa alkanutta viikkoa sulle Tiia <3

      Poista
  2. Skippaan nuoruuden, joka on mulle kaikkiin äiti-aiheisiin yhdistettynä vähän vaikea aihe, ja siirryn suoraan tähän päivään :).

    Huoliteltuna olo on kyllä tosiaankin niin paljon mukavampi ja itsevarmempi silloin, kun pitää olla "esillä". Ja tässä on asia, joka mun kohdalla toteutuu tosi harvoin. Johtuen pitkälti siitä, että mun työ on hyvinkin yksinäistä, ja koska se on yksinäistä, olen päästänyt itseni turhankin helpolla, ja nihkeinä aamuina ajattelen, ettei tarvi meikata, kun ei mua kukaan kuitenkaan katsele. Samalla periaatteella voisin olla toimistolla niissä lökäverkkareissa, mutten kuitenkaan ole, koska silloin en tuntis olevani töissäkään. Mutta aina jos näen vähän tavallista enemmän vaivaa kasvojen, hiusten ja vaatteiden suhteen, olo on jotenkin niin paljon mukavampi, vaikka en kehenkään törmäiskään.

    Mutta siis toi meikittömyyskään ei ihan täysin pidä paikkaansa (paitsi vapaalla), koska aina kuitenkin sutaisen luonnollisen näköisen ohuen kerroksen mineraalimeikkovoidetta (mun must have) ja laitan ripsaria (Sensain 38-asteen perusripsari, joka on mun toinen must have) ja inan huulipunaa. Eli tavallaan meikattu, muttei sitten kuitenkaan niin, että sitä kukaan edes varmaan huomaa.

    Sulla on selvästikin paitsi vahvempi tukka, myös vahvempi iho ja sitä mukaa meidän tuotteet aikaslailla erilaisia. Hiuksiin en ole synteettistä lakkaa tai ylipäätään pesuaineitakaan käyttänyt enää vuosiin, vaan niitten suhteen ekoillut, koska ei kestänyt päänahka enää tavallisia kampaamotuotteita. Ja muutenkin suosin luonnonkosmetiikkaa, mutta aina se ei toteudu ihan täysin, enkä siitä stressaa.

    Kaikkein eniten vannon sen nimeen, mitä suuhunsa laittaa. Kaikki kun näkyy ihossa hyvässä ja pahassa. Ja samoin kuin sinä, olen omaan ihooni oikeinkin tyytyväinen. (Paitsi kun laitan lukulasit päähän tai katson suurentavasta peilistä :). Silloin toivon, että se, mitä niillä näkyy, on vääristymää ja se mitä näen ilman laseja tai suurennusta, on se totuus :)). Sokeri ja tupakka taitaa olla ne kaikkein eniten ihoa vanhentavat tekijät. Ja liiallinen aurinko tietty. Kaksi ensinmainittua ei mun elämään kuulu, mutta auringon suhteen mulla on parantamisen varaa, kun taas pelikelit alkaa ja pitäis muistaa suojautua ihan kunnolla ja isoilla kertoimilla, eikä vaan silloin tällöin.

    Vielä uudelleen sitä ihanaa lomaa Emma <3. Mekin päästään parin viikon päästä ukkelin kanssa vähän pois kotimaisemista. Jess.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että se meikki (tai edes joku itsensä huolittelu) saa aikaan mukavamman olon, vaikka olisi ihan itsekseen. Vaikka mä en tosiaan meikkaa lomalla tai viikonloppuisin, niin tukkaa laitan aina. Johtuu ihan tästä mun "ongelmapehkosta", joka on oikeasti aamulla kuin pommi olisi räjähtänyt. Väliä ei oikeastaan ole edes sillä, miltä se näyttää, vaan miltä se tuntuu. Kun se sojottaa kuuteen eri suuntaan, joista kaksi kohdistuu suoraan silmien eteen, niin jotain on tehtävä, jos meinaa edes nähdä päivän aikana jotain!

      Kun olin viisi vuotta sitten melkein koko lukuvuoden opintovapaalla (oi, se oli IHANAA), tein verkko-opintoja kotoa käsin. Päätin silloin, että "laittaudun" joka pävä edes vähän, koska muuten en olisi aamun jälkeen päässyt käyntiin ollenkaan. Ja se kyllä auttoi; ne päivät kun jäin pyjama-asteelle aamukahvin jälkeen, menivät kyllä ihan makoiluun ja kevyisiin päiväkävelyihin. Ihania olivat toki nekin päivät, mutta kyllä se tekeminen jostain syystä vaatii sen, että vähän katsoo peiliin aamulla.

      Kunhan ei katso siihen suurentavaan peiliin :D Siis APUA!! Ostin viime syksynä meikkaamista varten semmoisen supersuurentavan peilin, kun alkoi olla tavallisen kanssa ongelmia meikatessa. Jepjep, käytin sitä kahtena aamuna ja tuolla se nyt pölyttyy vessan kaapissa. Vaikka mun iho hyvä onkin, niin ei sitä sentään pysty niin läheltä katsomaan :D :D :D Nopsaan hankin semmoisen ihan vaan vähän suurentavan, että näen meikata ilman lukulaseja (miten silmämeikin pystyisi tekemään lukulaseilla????), mutta joka ei paljasta liikaa.

      Olen kyllä minäkin saanut aurinkoa elämäni aikana varmaan turhan paljon. Mulla on tumma ja "ei se koskaan pala" -iho, joka kuitenkin on ikävä kyllä päässyt lähivuosina kärähtämään melkein joka kesä kertaalleen. Yritän muistaa kesällä laittaa kasvoihin kertoimia ihan tavallisena päivänäkin, ei vain silloin kun mennään rannalle. Ei mulla onneksi näy mitään auringon haittavaikutuksia (vielä?), mutta eihän sitä tiedä, mitä kaikkea iholla muhii odottamassa... Noh, mä olen vähän semmoinen, että yritän olla ajattelematta menneitä, koska niitä ei voi kuitenkaan enää muuttaa. Pitää vaan yrittää elää nyt mahdollisimman "hyvin" ja toivoa, ettei vanhat hölmöilyt iske jonain päin pläsiä. Kuten ne 80-luvulla harrastetut tunnin solarium-sessiot, voi jessus...

      Kiitos lomatoivotuksista <3 Huomenna lähdetään lapsen kanssa ihan normi Tukholman-risteilylle ja sitten loppuviikosta olisi tarkoitus laittaa pystyyn se kuntoilutila (ilmalämpöpumppukorjaaja kävi vihdoinkin). Ja hei, aivan ihanaa, että teilläkin on lomaa tiedossa!! Ja muutaman viikon kuluttuahan on tiedossa myös jotain muutakin superkivaa <3 <3 <3

      Poista
  3. Tää oli kiva postaus :) Noista tuotteista mulle ei ollut tuttu kovinkaan moni. Mutta tuota Nivean putsaria oon joskus käyttänyt. Mullekin käy sellainen vähän ronskimpikin, jossa on hiven kuorivuutta seassa.

    Mun luottotuotteita on mm. ne, joita taannoin kosketiikkapostauksessa esittelinkin (esm. Sensain ripsarit). Sitten ihan ehdoton on paksuille ja luonnontapuisille hiuksille ehdoton Bonacuren hoitoöljy. Se siloittaa ja kesyttää hiusten "karvaisuutta" kivasti. Ja yksi ehdoton on huulirasva! En ole sen suhteen merkkiuskollinen, mutta sitä on oltava. Aina. Mulla on rasvatuubeja eri käsilaukuissa, salirepussa, töissä, kotona, lenkkitakin taskussa... Koska jos sitä ei ole, menee vähän niinkuin päivä pilalle :D En välttämättä edes tarvitse sitä monta kertaa päivässä, mutta silloin kun tarvitsen, niin sitä on pakko saada. (Kuulostan nyt lähinnä joltain huumeaddiktilta.)

    Ihanaa hiihtolomaviikkoa sinne! <3 Täällä kärvistellään töissä vielä tää viikko ja sit ens viikolla ihmetellään, että mitähän sitä tekisi loskan keskellä lasten kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis HUULIRASVA, miten mä saatoin unohtaa huulirasvan?? Varmaan sen takia, että olen yhtä addikti kuin sinäkin ja se tuntui niin itsestäänselvältä, että en edes muistanut mainita koko asiaa. Mulla on niitä tuubeja myös ihan joka paikassa (yöpöydällä, vessassa, keittiössä, käsilaukussa, penaalissa, luokassa, työhuoneen pöydällä, treenikassissa, autossa ja takin taskussa näin äkkiseltään mietittynä)! Kuolema koittaa jos joskus sattuu semmoinen outo tilanne, että sitä ei olisi mukana :D Mä käytän yleensä vaaleansinistä Labelloa, mutta en ole siinä ihan ehdoton. Nuorempana (jo lapsuudesta lähtien äidiltä alunperin lainattuna) oli Mirame, mutta sen koostumus ei ole enää yhtä hyvä kuin aikoinaan. Ärsyttävää, kun hyvät merkit muuttavat koostumustaan!

      Tosin mulla on nyt jo toinen talvi meneillään niin, ettei mikään rasva auta. Just näihin aikoihin myös viime vuonna mikään rasvaaminen ei auttanut ja huulten iho liuskoittuu silleen inhottavasti; niitä tulee puolvahingossa revittyä irti ja sitten sattuu ja paljon... Olen yrittänyt miettiä, että mistä ihmeestä se voi johtua, kun se ei ole koko talven ongelma vaan tammi-helmikuun vaiva?? Joku puutostila varmaankin, mutta mikä? Onko sulla samanlaista kokemusta?

      Kiitos lomatoivotteluista <3 Ja kuten Annukkaa tossa muistutin (tarviiko muistuttaa?), niin pianhan on jotain muutakin kivaa tiedossa :) Kyllä sä lasten kanssa jotain loska-juttuja keksit :) Ei meilläkään ole tiedossa mitään sen ihmeempää kuin Tukholman risteily, jonka sain ostettua lähes ilmaiseksi, kun oli kertynyt bonuspisteitä. Ja loppuviikosta olisi tarkoitus vihdoinkin kasata se kotikuntoilutila valmiiksi!

      Poista
    2. Mullakin tulee jossain vaiheessa talvea sellainen tosi paha vaihe, ettei mikään huulirasva auta. Silloin käytän ihan Nivean paksua sinikantisessa pyöreässä rasiassa olevaa voidetta. Siis sitä lapsuudesta tuttua klassikkoa. (Käytän sitä myös kuiviin kantapäihin, kyynärpäihin ja vaikka sun mihin.) Sitä huuliin pitkin päivää ja varsinkin yöksi, niin mulla auttaa. Jos on oikein paha, niin saatan hammasharjalla "kuoria" huulten ihon (kuulostaa oudolta, mutta toimii) ja sitten sitä Niveaa siihen päälle.

      Poista
    3. Tota paksua Niveaa mä en ollutkaan tajunnut vielä kokeilla, kiitos vinkistä! Ja mä myös kuorin huulia hammasharjalla :)

      Poista
  4. Hei, halusimme vain kertoa, että tuo NIVEA Daily Essentials Purifying Wash Gel -puhdistusgeeli ei sisällä mikromuovirakeita :) Meidän mikään tuotteemme ei sisällä polyetyleenistä valmistettuja mikromuovihiukkasia. Eli voit huoletta käyttää tätä tuotetta myös jatkossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli tosi kiva kuulla :) Tuo teidän puhdistusgeelinne on niin hyvä tuote, että olen tosi iloinen kuullessani, että sitä voi käyttää hyvällä omallatunnolla!

      Kiitos, että kävitte kommentoimassa :)

      Poista
  5. Olipa vaihteeksi kiva lukea kosmetiikasta tämmöinen näkövinkkeli. Käytän sitä itse aika paljon jo aiemman työni puolesta ja nyt kirjoitan siitä tuon tosta omassa blogissani. Vaikka kuinka ja paljon olen kokeillut matkan varrella, nyt tuli vastaan sellaisia tuotteita, mitä en olekaan koskaan kokeillut, hei, paitsi tuo Lumenen silmämeikinpuhdistus on tuttu ja sehän on yksi omista must-tuotteistani (tosin nyt olen löytänyt Lidl'stä ihan vastaavan :) )
    Kosmetiikkatarjontaa on niin paljon, ettei sieltä hevillä löydä eikä osaa ostaa itselleen sopivaa. Monesti ainoa keino on päästä itse kokeilemaan ennen ostamista sopiiko se just itselle ja sehän tulee kalliiksi.
    Tummiin silmänalusiin on yksi vinkki: Remescarilla (apteekeissa) on Eye bags and dark circles -niminen voide, joka on todella tehokas vaalentaja. Ajattelin että jos olet kokeillut kaikki mahdolliset peittotuotteet etkä ole löytänyt apua, tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen. Löydät netistä tietoa siitä ja ehkä käyttökokemuksia ja kommenttejakin. Niin ja sellainen vinkki, että jos käytät hyvin peittävää peitevoidetta, niin kannattaa kosteuttaa iho hyvin ennen sitä, niin peitevoide sulautuu paremmin.
    Tiistaiterveisin, Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuosta Remescar-vinkistä, pitääkin tutustua tuotteeseen! Ongelmahan on just tuo, minkä mainitsit, että tulee tosi kalliiksi jos kaikkea testaa, joten kiva aina saada vinkki jostain uudesta tuotteesta, ettei ihan sokkona joudu kokeilemaan. Noita peitetuotteita juurikin on tullut hankittua niin monta hutia, että olen jo lähes luovuttanut...

      Maarit, tosi kiva kun kävit kommentoimassa! Kävin heti myös kurkkaamassa sun blogin puolella ja laitoin sen omalle lukulistalleni :) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

      Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!