maanantai 11. tammikuuta 2016

UPEA VILLA MANDALA



Heips ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Huomasin blogin tilastoista, että täällähän on jopa ollut muutamia lukijoita, ihan mahtavaa :) Toivottavasti pysytte mukana ja jaksatte seurata blogin alkuhaparointia. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa muotoutuu ja postaustahtikin varmasti vähitellen kiihtyy. Ilman teitä lukijoita tämä olisi vain sähköinen päiväkirja, joten toivon, että jaksatte roikkua mukana <3

Ihan pikaisesti vaan kerron, mitä pariin viime päivääni on mahtunut, palaan aiheeseen ihan pian pidemmällä postauksella. Varoitus: hurja määrä ylisanoja tiedossa…




Vietin ihan mielettömän ihanan ja rentouttavan viikonlopun upeassa Villa Mandalassa. Kyseessä oli Kaisa Jaakkolan ja Anu Marinin järjestämä Hormonitasapaino & aineenvaihdunta – viikonloppu. Kurssia kuvattiin etukäteen näin:

Nukut syvää ja palauttavaa unta, rentoudut kehoa ja mieltä hellivien harjoitusten (mm. yin-jooga) parissa, opit lisää ravinnosta ja liikut innostavassa ohjauksessa. Luennoilla käsittelemme mm. hormonitasapainoa, stressiä, aineenvaihduntaa ja säästöliekin purkamista. Syöt herkullista ja terveellistä ruokaa ja saat inspiraatiota omaan arkeesi niin, että jaksat läpi talven.

Odotukset olivat siis korkealla ja täytyy sanoa, että harvoin ne ovat ylittyneet noin reippaasti – viikonloppu oli kerrassaan upea!! En oikein edes osaa vielä sanoin kuvailla kaikkea, mitä tuolta jäi mieleen (onneksi olen kirjoittanut muistiinpanoja ja päiväkirjaa sivukaupalla), pitää sulatella hetki ja palata sitten asiaan. Ja koska ruoka (ainakin alun perin) on tämän blogin keskeisiä aiheita, niin toki kerron teille myös viikonlopun ruokatarjonnasta. 

Nyt kuitenkin pitää ryhtyä aamutoimiin ja lähteä kohti uutta viikkoa. Ihanaa maanantaita teille kaikille, pysykäähän kuulolla, jatkan tästä (ja muistakin) aiheista ihan lähipäivinä!

Emma <3

10 kommenttia:

  1. Oi kuullostaapa hyvältä tuo viikonloppu, lisäenergiaa tässä jostain pitäisi löytää...

    Kivalta vaikuttaa myös tämä blogisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan loistava viikonloppu, kirjoitan tällä viikolla lisää. Olisi ihan luksusta jos tuollaiselle pääsisi vaikkapa kaksi kertaa vuodessa, mutta mun pankkitili ei kyllä tykkäisi... :)

      Kiitos, ihanaa, että pikkuhiljaa rupeaa löytymään lukijoita! Toivottavasti pysyt mukana. Kurkkasin saman tien myös sinun blogiasi ja tykkäsin heti :)

      Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sulle Anu!

      Poista
  2. Mutta mistä voin kirjautua lukijaksesi???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua... olen niin aloittelija, että en osaa tuohon vastata... Koitan selvittää asiaa. Osaako joku muu lukija auttaa/neuvoa? Hups, tässä tuntee itsensä nyt kyllä vähän toopeksi :)

      Poista
    2. No nyt... lisäsin tuonne oikeaan ylälaitaan tuon "lukijat" -kohdan, toivottavasti se myös toimii. Kiitos Anu vinkistä, en ollut vielä edes tullut ajatelleeksi tuota!

      Poista
  3. Heippa Emma!
    Oi vitsit, miten ihanalta kuulostaa!
    Tulisi juurikin tarpeeseen tuollainen viikonloppu :)

    Iloista alkanutta viikkoa <3
    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi viikonloppu oli niiiiin ihana, että suosittelen kyllä kaikille. Autoja me kyllä aina muistetaan huoltaa, mutta itseensä panostaminen tuntuu usein "turhalta" rahan tuhlaamiselta, vaikka se ei sitä todellakaan ole. Kirjoittelen lisää tällä viikolla!

      Ihanaa viikkoa sulle myös Maria <3

      Poista
  4. Löysin sattumalta blogiisi ja täällä näyttää olevan mielenkiintoisia juttuja, joten tulen uudelleenkin:)

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa :) Hienoa, kun tätä kautta löytää itsekin uusia kivoja blogeja eli kurkkasin sinun blogisi puolelle, ihanalta vaikuttaa sekin!

    Täällä Etelä-Suomessa ollaan hautauduttu lumeen ja todellista tehohyötyliikuntaa siis tiedossa koko illaksi, joten seuraavaa juttua pitää vielä vähän odotella. Taitaa olla sama myräkkä tulossa myös sinne Kainuun suuntaan...

    Mukavaa tiistai-iltaa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Täällä onkin ollut pakkasta mutta näyttäisi siltä että huomenna täälläkin joudutaan kolaushommiin oikein urakalla ;)
      Mukavaa iltaa myös sinulle:)

      Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!