perjantai 4. maaliskuuta 2016

AINA EI VAAN HUVITA...

Tämä iskee noin kerran vuodessa: totaalinen ja täydellinen innottomuus kaikkea ruuanlaittoa kohtaan. Olisin huolissani, jos en tietäisi, että tämä on ohimenevää. Ruoka on kyllä pyörinyt mielessä ja kaikenlaisia ideoitakin on putkahdellut päivän aikana mieleen, mutta illalla ei ole hotsittanut, ei sitten yhtään. Meillä onkin nyt melkein kahden viikon ajan syöty (lukuun ottamatta alkuviikon kuhaa ja kasvislisuketta) pakastimesta jämiä, käyty pizzalla, syöty iltaisin leipää (mun mahalle ja yleiselle olotilalle ihan kauhistus) ja muutama valmisruokakin on tullut mikrotettua. En tiedä mistä tämä innottomuus aina välillä hiipii, eikä se nyt tietenkään niin vaarallista ole, mutta...

Huomaan vaikutuksen omassa olossani, sen takia kaipaan jo ilolla kokkaavaa Emmaa takaisin. Vaikka lepäsinkin lomalla oikein kunnolla ja virtaa tuntuu siinä mielessä riittävän, niin fyysinen olo on kuitenkin ollut tukala. Maha on sekaisin, turvottaa - yleisesti ottaen olo on vetämätön ja nuutunut, vaikka univelkaa ei ole minuuttiakaan. Tämä onkin se viesti, jonka haluan välittää niille, jotka harvoin tekevät ruokaa itse: monipuolinen, kotona valmistettu ruoka kohentaa yleistä vireys- ja terveydentilaa!

No, kyllä tästä epäruuan kuopasta taas noustaan. Itse asiassa tänä aamuna tunsin ekaa kertaa pitkästä aikaa sen minulle normaalin aamufiiliksen: mietin heti herätessäni, mitä tänään laittaisin ruuaksi. Toivon mukaan tunne kantaa iltaan asti ja saan toteutettua edellisessä postauksessa vihjaisemani ruoka-annoksen. Ja ennen kaikkea pääsen syömään pitkästä aikaa hyvin :)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Emma <3

2 kommenttia:

  1. Kyllä se vaan niin on, että itse tehty ruoka on parasta ja tekee hyvää omalle hyvinvoinnille, mutta lohduttavaa on kuitenkin se, että sinullekin iskee tällaisia epäruoan kausia, antaa toivoa itsellekin :). Ihanaa alkavaa viikonloppua ja pirteää ruoan valmistusta!

    VastaaPoista
  2. Eiköhän näitä kausia tule kaikille :) Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että illalla padat taas porisevat!

    Ihanaa viikonloppua sulle myös Anu!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!