perjantai 27. lokakuuta 2017

POSITIIVISUUTTA PERJANTAIHIN ❤

Mun on nyt ihan pakko myöntää, että on kyllä ollut aika negatiivinen viikko! Vaikka miten olen yrittänyt olla että "ei tässä mitään", niin kyllä mulla on ollut tosta ensilumesta ihan tatti otsassa. Ensin nurisin niistä ennusteista maanantaista lähtien, sitten raivosin sen lumen sataessa, kunnes sitten sain lopulliset kilarit torstain aamuliikenteessä, kun edes isoimpia teitä ei oltu aurattu ja keli oli ihan kamala. Tänään aamulla kiehuin nyt kyllä jo auratuista, mutta yön aikana peilipinnaksi jäätyneistä tienpinnoista ja kotiin tullessani raivo kohdistui sulaneeseen lumeen. Lunta ja loskaa s****na jo lokakuussa!Tuossa iltapäivällä kotipihalla kengät nilkkoja myöten kastuneena tajusin onneksi pysähtyä. Että hei haloo!!! Tossa talossa, joka on mun ihana koti, odottaa sisällä ihana lapsi. Joka tulee halaamaan mua ihan kohta ja kertoo, miten koulupäivä on mennyt. Mulla on työ, josta olen päässyt lähtemään siihen aikaan, että olen ehtinyt jo käydä kaupassa ja on edelleen valoisaa, kun tulen kotiin. Pian kotiin tulee mies, joka rakastaa mua ja tekee mut onnelliseksi joka päivä. Mä en voi tälle lumelle, loskalle ja parin tunnin kuluttua laskeutuvalle pimeydelle mitään, vaikka miten raivoaisin. Että miksi mä pilaan oman fiiliksen ja koko viikon märehtimällä sitä, että satun asumaan näillä leveysasteilla? Meillä kuitenkin on demokratia, ilmainen koulutus, turvallisuus ja vaurautta. Ja sata muutakin positiivista asiaa lisää tohon listaan. Että hei haloo!!!

Kaiken lisäksi nyt on perjantai ja vieläpä pizzaperjantai! Että mitä jos vaan vaihtaisi verkkarit jalkaan, pesisi meikit pois, kaataisi lasillisen punkkua ja kävisi avautumassa blogin puolella ennen kuin aloittaa sen pizzan tekemisen. Josta muuten on todettava - koska tarpeeton vaatimattomuus todellakaan ei kaunista - että se on maailman parasta pizzaa. (Parhaan tomaattikastikkeen ohjeen pizzaa varten löydät täältä.) Että tämmöistä. Pientä positiivisuutta perjantaihin nyt siis ihan kaikille!

Kuvan kahvinkeitin ei liity pizzaan millään tavalla :) Paitsi että hei, eikö se olekin ihanan värinen?


Niin ja sitten vielä semmoinen juttu, että seuraavaksi blogissa ruvetaan puhumaan isosta ällästä. Joo, kyllä - laihduttamisesta. Toki elämänmuutoksen kautta, mutta (vähän epätrendikkäästi) ihan myös siitä itsestään. Olen naputtanut aiheesta tekstiä jo useamman postauksen verran ja alan niitä tiputtaa tänne viikonloppuna, kunhan ensimmäisen saan hiottua loppuun. Kiinnostaako aihe? Olisi tosi kiva kuulla teistä tässä vaiheessa!

Miten sun viikko on mennyt? Oletko ollut ihan fiiliksissä ihanasta, kauniista ja maisemaa valaisevasta ensilumesta vai oletko tarponut raivopäänä hangessa, kuten minä?

Pus 💗

p.s. Niin, se lapsen koulupäivä oli mennyt hyvin ja ensimmäinen asia, jonka sanoi, kun tulin sisään, oli "äiti, ihana nähdä sua, mä rakastan sua"! Että se siitä v-käyrästä 😍

2 kommenttia:

 1. Joskus on noita päiviä! Itsellä se oli viikko sitten lauantaina, kun tuntui, että koko maailma oli mua vastaan :)

  Kiitollisuus on kyllä nopea keino päästä pois vatutuksesta. Koska kiitollisuus ei vain mahdu negatiivisuuden kanssa samaan hetkeen.

  Mutta noitahan tulee kaikille, niitä ei voi täysin välttää, koska me ollaan ihmisiä. Hienoa on jo se, että tuollaisen hetken tiedostaa. Moni ei edes tajua, että on jatkuvasti huonolla tuulella, eikä siksi edes voi tehdä muutoksia, koska ei ymmärrä tuntemuksiaan.

  Tämä viikko on hyvä! Lumetkin ovat jo sulaneet... :D
  Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä tulee välillä. Ne vaan on mulla niin harvinaisia (varsinkaan monta peräkkäin), että järkytän aina silloin lähipiirin ja vähän kieltämättä itsenikin :) Se hetki huonon päivän jälkeen, kun tajuaa sen kiitollisuuden on kyllä aivan ihana tunne. Surettaa niiden ihmisten puolesta, jotka on aina huonolla tuulella - toi negailu on mun mielestä niin älyttömän kuluttavaa, että en ymmärrä, miten joku jaksaa sitä jatkuvasti. Mutta totta, eivät välttämättä itse edes tajua asiaa!

   Vähän meillä täällä maalla vielä on lumikasoja, mutta ei haittaa :) Aurinkoa sinne myös <3

   Poista

Kiva kun kävit :) Kiitos kun jätät kommenttisi!